Creatief denken: voorbij de vaste denkpatronen
Voor innovatie hebben we creatief denken nodig. Bij veel (werk)vragen volstaat logisch analytisch denken, maar als we uit zijn op vernieuwing, op frisse nieuwe ideeën, dan werken onze vaste denkpatronen blokkerend. Bewust schakelen tussen onze onbewuste denksystemen helpt.

De deskundigheidstraining is voor iedereen die behoefte heeft aan verandering, vernieuwing, originele ideeën en creatieve oplossingen. Voor wie de meerwaarde uit een team naar boven willen halen. Voor wie het werk nét iets anders en met meer plezier en inspiratie willen doen.
Creatief denken draait om tegendraadsheid, inventiviteit en daadkracht.

Ons brein
en creatief denken

Meer informatie

De folder geeft een beeld van wat u kunt verwachten.

Annemarie Reintjes
06 10 558 559

Annemiek Meinen
06 83 00 45 05Creatief denken

De training is voor leidinggevenden, staf- en beleidsmedewerkers, adviseurs, projectleiders, managers, bestuurders, probleemoplossers - kortom iedereen die op regelmatige basis nieuwe ideeën nodig heeft.

In de training gaan we in op de werking van ons brein en ontdekt u de succesfactoren voor een goede creatieve denksessie. U leert verschillende creatieve denktechnieken. Bij het toepassen van deze denkmethoden bekijkt u vragen van meer kanten en vanuit verrassende invalshoeken. Zo ontstaan nieuwe, verfrissende inzichten.

Op verzoek geven we een eendaagse of tweedaagse training of een workshop
in company. De prijs is mede afhankelijk van groepsgrootte en locatie.