Als coördinator financiën voel ik me thuis bij De Beuk, een informele organisatie met korte lijnen. De maatschappelijke betrokkenheid van De Beuk loopt voor mij als een rode draad door het dagelijkse werk en is een belangrijke drijfveer om mijn werk met plezier te doen.

Als informatiebron naar de directie en de RvT verzorg ik de jaarlijkse cyclus van begroting, bijgestelde begroting en jaarrekening. 
Behalve met de financiën van onze organisatie houd ik mij ook bezig met andere onderdelen van de bedrijfsvoering: bijvoorbeeld zaken op het gebied van P&O (inclusief de salarisadministratie) en ICT.

Voor onze administratie werken we met geavanceerde ERP programmatuur, waar ik goede maatwerkmogelijkheden in heb aangebracht. Omdat alle adviseurs telewerken, is het een mooie oplossing dat De Beuk volledig in de cloud werkt.

U kunt bij mij terecht voor informatie over projecten, klantgegevens en financiële zaken.

 

De Beuk krijgt al jaren een goedkeurende accountantsverklaring bij de jaarrekening en alle processen die tot dit resultaat moeten leiden, worden voortdurend getoetst op kwaliteit en actualiteit.

Reineke Blok, Coördinator FinanciënReineke Blok
T 085 760 21 41
E reinekeblok@beuk.nl