Bureaucoördinator

Als bureaucoördinator zorg ik voor een soepele interne organisatie en voor prettige contacten met mensen voor en met wie De Beuk werkt. Ik bereid vergaderstukken voor, doe verslaglegging, organiseer interne bijeenkomsten en houd project- en klantgegevens up-to-date. Kernwoorden die bij mij passen: zorgvuldig, praktisch, signaleren, meedenken, verbindend communiceren.

Projectondersteuner

In mijn werkzaamheden als projectondersteuner in opdrachten komt mijn voorliefde voor taal goed van pas: van bijeenkomsten (workshops, informatiebijeenkomsten, brainstormsessies) maak ik heldere verslagen en als ik interviews houd (bijvoorbeeld bij evaluatieonderzoek), geef ik in mijn rapportage de kern weer en illustreer ik de informatie met rake citaten.
Regelmatig voer ik voorbereidingsgesprekken met deelnemers aan trainingen, bijvoorbeeld met recent geïnstalleerde burgemeesters die meedoen aan de leergang Het Initiatief. Dan creëer ik een setting waarin mensen zich prettig voelen, waardoor er een goed gesprek plaatsvindt dat een beeld geeft van de persoon, maar ook voor verdieping van verwachtingen en leerwensen zorgt. Trainingen kunnen daarmee op maat worden gesneden.
Ook ondersteun ik opdrachtgevers, bijvoorbeeld bij het zoeken en boeken van locaties, het (in samenwerking) organiseren van bijeenkomsten en het benaderen van beoogde deelnemers.

Achtergrond

In de Randstad deed ik ruime ervaring op als secretaresse en ondersteuner bij organisaties van diverse pluimage. Inmiddels woon ik al jaren in het noorden, waar ik geniet van de ruimte - zowel in het landschap als binnen De Beuk.

Saskia van den Akker, bureaucoördinator en project-ondersteuner


Saskia van den Akker

T 085-7602141

E saskiavandenakker@beuk.nl