Miranda de Vries 
Burgemeester van de gemeente Geldermalsen sinds december 2011. Gepromoveerd politicoloog. Eerder werkzaam als wethouder in de gemeente Zwijndrecht met als portefeuille o.a. Financiën, Jeugd, Onderwijs en Gezondheid. Daarvoor bij de gemeente Dordrecht programmamanager Jeugd en senior adviseur Stadsbestuurcentrum. Voorzitter van de RvT van antidiscriminatievoorziening Iedereen Gelijk.


Anja Jongbloed
 (voorzitter)
Manager Handhaving en Naleving FNV. Tot 2013 lid van het hoofdbestuur als Coördinator Arbeidsvoorwaardenbeleid van FNV Bondgenoten. Commissaris bij het organisatieadviesbureau Basis en Beleid, penningmeester en oprichter van het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie.

Hans Westerhof 
Oprichter en consultant / interim-manager bij Occami, management consultancy gericht op de link tussen strategie en uitvoering binnen kennisintensieve organisaties. Daarnaast consultant bij Climate KIC, Europa's grootste publiek-private innovatiepartnerschap gericht op klimaatverandering. Tot 2013 adjunct directeur bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

Onno Bouwmeester
Associate professor aan de Vrije Universiteit Amsterdam, coördinator van de masterspecialisatie Management Consulting. Eerder consultant/adviseur bij KPMG en BEA na zijn studies Filisofie en Economie.

Raad van Toezicht