Wat ik doe

In mijn werkzame leven ben ik coach en adviseur. Ik ben een ervaren bestuurder op verschillende vlakken binnen het (semi-) openbaar bestuur. Vanuit mijn onderwijsachtergrond ben ik altijd gericht op het verbinden van mensen en het coachen bij het bereiken van (jouw) doelen.

Ik ben een resultaatgerichte politiek manager die strategische doelen kan vertalen naar concrete uitwerkingen. Mediator en Executive Coach. Trainer en schrijver van de methode “Presenteren Kun Je Leren”. Tevens partner van Personalcolor Nederland. Ik coach individuen en groepen.

Wie ik ben

Ik ben vader en echtgenoot.
Ik ben een oplossingsgerichte teamspeler. Problemen zijn er om aangepakt te worden. Met consensus als het kan, directief als het moet. Mensen ervaren mij als prettig in de omgang en empathisch. Stressbestendig, analytisch, humoristisch en flexibel. Ik ben geen van negen-tot-vijf-werker. Afspraak is afspraak en ik houd niet van te laat komen.
Mijn interesses liggen in de sport (actief in wielrennen en schaken, voorheen voetbal), in de bergen (zomer en winter) en in koken.
Ik krijg er energie van als ik mensen verder kan helpen; individueel en in groepsverband.

Peter de Jong

Ik houd van buiten.