Groepsfoto De Beuk

Alleen door of aansluiten

Werk je als zelfstandig adviseur of trainer en overweeg je wel eens om je aan te sluiten bij een professioneel netwerk zoals De Beuk? Doe dan mee aan de focusgroep op maandag 2 december en onderzoek samen met ons je motieven en wensen.

Het bestaan als zelfstandig adviseur, procesbegeleider, programmamanager of trainer is aantrekkelijk. Geen baas, geen regels, geen opgelegde targets. De mogelijke keerzijde is dat je blik vernauwt, je ontwikkeling stagneert en dat je kritische en prettige collega’s mist.

Coöperatieve Vereniging De Beuk bestaat 5 jaar. De 9 leden van diverse professionele pluimage zijn blij met hun zelfstandigheid én met deze organisatievorm. CV De Beuk heeft wortels die teruggaan tot in de jaren tachtig, als adviesbureau met dienstverbanden en een directie.

In een focusgroep onderzoekt De Beuk motieven en wensen bij professionals over de vraag: ‘Alleen door of aansluiten?’ CV De Beuk wil naar 15 leden in de komende tijd.

In de coöperatieve vereniging vinden de huidige leden (zakelijk zelfstandig, professioneel verbonden) een professionele thuisbasis en ontwikkelplatform. Intervisie, een nieuwe aanpak onderzoeken, een maatschappelijke ontwikkeling bespreken, een klankbord vormen voor innovatie: dat is wat we doen op de maandelijkse ‘Beukdagen’.

Speelt de vraag of je je wilt aansluiten bij een netwerk als De Beuk ook bij jou door het hoofd? Spreekt het je aan om erover met collega-zelfstandigen in gesprek te gaan?
Zin in deelname aan de focusgroep op maandagmiddag 2 december in Utrecht?
Meld je aan, via
info@beuk.nl.
Of wil je eerst meer informatie? Vraag daar dan om, via 
info@beuk.nl.